Teknoloji

Sony’nin tanıtım görseli Xperia i1 Honami’nin gelişini işaret ediyor

Sony’nin yeni nesil Honami (Xperia i1) akıllı telefonuyla ilgili detaylar daha önce birkaç kez sızmıştı. Ne var ki, son sızıntı farklı görünümde bir cihaz sergiliyor. Digi-Wo tarafından sızdırılan tanıtım görseli, 4 Eylülde Berlin’de düzenlenecek IFA öncesi basın toplantısında tanıtılacak ve muhtemelen Xperia i1 olan telefona ait detayları sergiliyor.

sony-xperia-i1-honami-tanitim-sizinti-120813

Tanıtım görseline bakılırsa bu telefonun da Xperia Z Ultra gibi daha yuvarlak hatlara sahip olduğunu gösteriyor. Halbuki daha önceki sızıntılarda gördüğümüz cihaz Xperia Z gibi biraz daha dik açılı köşelere sahipti. Öte yandan tanıtım görseli Honami’nin de Xperia Z ve 2013 model diğer Xperia telefonlarındaki gibi bir güç butonuna sahip olduğunu gösteriyor.

sony-xperia-i1-honami-tanitim-sizinti-120813-2

Tabii ki, farklı görünümün sebebi cihazın çekim açısından da kaynaklanıyor olabilir. Bu nedenle 4 Eylülü beklemekte fayda var gibi görünüyor. Daha önceki sızıntılar Xperia i1’in 5 inç, 1080p ekran, dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dahili bellek, microSD kart yuvası ve 3000 mAh batarya gibi teknik özelliklere sahip olacağını işaret ediyordu. Ayrıca telefonun önünde görüntülü görüşmeler için 2 megapiksel kamera yer alırken 4G LTE ve NFC’nin de başlıca teknik özellikler arasında yer aldığı kaydediliyor.

İlgili >> Xperia Blog

İLGİLİ HABERLER