Teknoloji

Sony’den mutfaklara özel Xperia Tablet Z paketi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony Xperia Tablet Z’nin mutfaklara özel bir versiyonunu çıkarmaya hazırlanıyor. Yurt dışında satılacak olan ve Türkiye’ye gelip gelmeyeceği henüz kesinlik kazanmayan bu paket içinde 32 GB, suya dayanıklı 10.1 inç Sony Xperia Tablet Z, kablosuz pişirme termometresi, tablet ayağı ve tablete yüklenmiş özel içerikler bulunacak.

sony-xperia-tablet-z-kitchen-edition-130913

Mutfak dostu bu paket ABD’de 650 dolar (1319 TL) fiyat etiketiyle satılmaya başladı. Tabletin ABD’deki çıplak satış fiyatının 600 dolar olduğu düşünüldüğünde geri kalan her şey 50 dolar gibi bir maliyetle geliyor.

Aksesuarların ve içeriklerin normalde toplam maliyeti 115 dolara denk geliyor. iDevices tarafından üretilen iGrill adlı Bluetooth destekli termometre mobil uygulamayla eşlenerek kullanılıyor. Bu termometre sayesinde yemeğin hazır olup olmadığını daha kolay tespit etmek mümkün oluyor. Katlanabilir tablet ayağı da yemek yaparken tablet üzerinden tarifleri daha kolay takip etmeyi sağlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Sony Xperia Tablet Z İncelemesi

Xperia Tablet Z’ye de birçok yemek uygulaması yüklenmiş. İçinde 250 binden fazla tarif bulunduran BigOven, yemekle ilgili notlar almayı sağlayan Evernote Food, sağlıklı meyve suları hazırlama seçenekleri sunan Juicing Recipes, yemek planları oluşturmayı sağlayan Food Planner Pro, termometrenin kullanımını sağlayan iGrill Pro ve alışveriş listeleri hazırlamayı sağlayan Out of Milk Shopping List uygulamaları yüklü olarak geliyor.

İlgili >> Engadget, Sony

İLGİLİ HABERLER