Teknoloji

Sony Xperia Z3 ve Z3 mini sızan fotoğrafla gün yüzüne çıktı

sony-xperia-z3-z3-mini-sizinti-010714

Sony Xperia Z3 ve küçük kardeşi Z3 mini internete sızan bir fotoğrafla ortaya çıktı. Söz konusu fotoğrafın paylaştığı sızıntılardaki isabet oranı yüksek olan Digi-wo tarafından yayınlanması güvenilirliğini biraz daha artırıyor. Fotoğraftaki cihazlar tasarım bakımından Sony’nin geçmiş Xperia Z cihazlarıyla büyük benzerlik gösteriyor. Japon şirketin OmniBalance kare tasarım dilini yeni cihazlarında da kullandığı görülüyor.

Fotoğrafta Xperia Z3 beyaz, Xperia Z3 mini ise siyah renkli modeliyle arz-ı endam eyliyor. Xperia Z3’te ekranı ince bir çerçeve çevreliyor. Daha önceki dedikodulardaysa Xperia Z3’ün çevresini metal bir çerçevenin saracağı iddia edilmişti. Tıpkı iPhone’da olduğu gibi, bu metal çerçevenin cihazın kenarlarını kaplaması bekleniyor.

Xperia Z3 ve Z3 mini fotoğrafta boy gösterse de, teknik özelliklerine dair detaylar henüz ortaya çıkmış değil. Akıllı telefonların Qualcomm Snapdragon 801 veya 805 işlemciyle geleceği ve işlemciye 3 GB RAM’in eşlik edeceği söyleniyor. Mevcut Xperia Z2’deki 20.7 megapiksel kameranın yeni cihazlarda yerini daha gelişmiş kameralara bırakacağı da söylentiler arasında yer alıyor. Sony Xperia Z3 ve Z3 mini’nin ağustos ayında resmen duyurulması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER