Manşetler

Sony Xperia Z1 Honami’ye ait yeni görüntüler internete sızdı

Sony’nin yeni gözde Android telefonu Xperia Z1’i 4 Eylül tarihinde Berlin’de düzenleyeceği bir etkinlikle görücüye çıkaracağı artık pek çok kişinin malumu haline gelmiş durumda. Akıllı telefona ait sızıntılara her geçen gün bir yenisi eklenirken, ortaya çıkan son fotoğraflar daha önceki sızıntılara kıyasla son derece net olmaları nedeniyle ayrı bir önem taşıyor.

sony-xperia-z1-300813

Sızıntıları yayınlayan Xperia Blog sitesi fotoğrafların bugüne kadarki en temiz fotoğraflar olduğuna dikkat çekti. İlk olarak Çin menşeili internet sitesi 365dian tarafından yayınlanan fotoğraflarda cihazın ekranı, kamera lensi ve diğer parçaları son derece net bir biçimde görülüyor. Fotoğraflardaki cihazın bir ”kukla model” olduğu iddia edilse de, bu durum son derece detaylı ve ilgi çekici oldukları gerçeğini değiştirmiyor.

sony-xperia-z1-2-300813

Bu son sızıntının diğer sızıntılardan farkı ekranda ”Xperia Z1 L39h yazısının bulunması ve G Lens markasının altında kamera özelliklerinin yazması olarak dikkat çekiyor. 20.7 megapiksel çözünürlüğe sahip kamerada 1/2.3-inch çipin olduğu görülüyor. 5 inç 1080p bir ekran barındırması beklenen Xperia Z1’de dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemci, 2 GB RAM, genişletilebilir 16 GB  dahili hafıza ve 3000 mAh pil bulunduğu söyleniyor. Video görüşmeleri için 2 megapiksellik bir ön kameraya sahip olacak telefon siyah, beyaz ve mor renk seçenekleriyle görücüye çıkacak.

İlgili >> 365dian, Xperia Blog

İLGİLİ HABERLER