Teknoloji

Sony Xperia 5 V’in özellikleri test sonucuyla görüldü

sony xperia 5 v

Sony Xperia 5 V, 1 Eylül’de resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefonun özellikleri konusunda Japon teknoloji devinden henüz resmi bir işaret gelmiş değil. Ancak XQ-DE54 model numarasıyla Geekbench’in benchmark testinden geçen telefonun Xperia 5 V olduğuna inanılıyor ve bu testin sonucu da telefonun özelliklerine ışık tutuyor.

XQ-DE54 model numaralı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin olduğu görülüyor. Bu işlemciye 8 GB RAM eşlik ediyor. Ancak Sony’nin yeni telefonu için başka RAM kapasitesi seçenekleri sunması da bekleniyor. Ancak bu konuda da henüz bir doğrulama yapılmadı.

XQ-DE54, Geekbench’in benchmark testinden tek çekirdek performansıyla 2004, çoklu çekirdek performansıyla da 5059 puan alıyor. Bunlar, Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye sahip başka telefonların Geekbench’in benchmark testinde aldığı puanlarla örtüşüyor.

Sony Xperia 5 V’in tasarımı daha önce sızmıştı

Sony Xperia 5 V hakkında resmi duyurudan önce yeni bilgilerin gün yüzüne çıkması bekleniyor. İnternete daha önceden sızan ve yukarıda izleyebileceğiniz bir tanıtım videosu ise telefonun tasarımını şimdiden görmeyi sağlıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER