Teknoloji

Sony Xperia 5 V’in tanıtım tarihi belli oldu

sony xperia 5 v

Xperia 5 IV‘ün tanıtılmasından tam olarak bir yıl sonra bu telefonun takipçisi gözler önüne çıkacak. Sony Xperia 5 V, 1 Eylül’de resmiyet kazanacak. Akıllı telefonun tanıtım etkinliği Türkiye saatiyle 10.00’da başlayacak. Etkinliği Sony Xperia’nın YouTube kanalından canlı izlemek mümkün olacak.

Sony tarafından paylaşılan kısa video, akıllı telefonun hem gündüz hem de gece çekimlerindeki kamera kalitesine odaklanıyor. Geçtiğimiz ay internete sızan bir tanıtım videosu, Xperia 5 V’in arkasında ikili bir kamera sisteminin bulunacağını gözler önüne sermişti.

Akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle geleceği de bilinenler arasında yer alıyor. Geekbench’in benchmark testi sonucu ise maksimum RAM kapasitesinin 16 GB’a kadar uzanacağını göstermişti. 33W şarj desteği de Çin’in sertifika kurulu 3C’nin kayıtları sayesinde ortaya çıkmıştı.

Sony Xperia 5 V hakkında başka neler biliniyor?

Sony Xperia 5 V hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak tanıtım tarihi yaklaştıkça telefonla ilgili yeni bilgilerle karşılaşmak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER