Teknoloji

Sony SmartWatch 3 ile Android Wear takımına katılıyor

sony-smartwatch-3-030914

Sony’nin IFA 2014 kapsamında tanıttığı ürünlerden birisi de yeni akıllı saati SmartWatch 3 oldu. SmartWatch 3 ile Sony, LG ve Samsung gibi büyük şirketlerin de bulunduğu Android Wear takımına dahil oluyor. Yeni bir tasarımla potansiyel sahiplerinin karşısına çıkan Sony SmartWatch 3, seleflerine kıyasla daha rafine bir görünüme sahip. 360 x360 piksel çözünürlüklü, 1.6 inç transflektif ekranda bulunan ortam ışığı sensörü sayesinde Sony SmartWatch 3’ün ekranı dış mekanda rahatça görülebiliyor.

Paslanmaz çelikten bir arka panele sahip olan Sony SmartWatch 3’te kullanıcılara limon rengi, siyah, pembe ve beyaz olmak üzere dört farklı renkte kayış sunuluyor. Sony’nin diğer ürünleri gibi suya dayanıklı olan SmartWatch 3’te aralarında NFC’nin de bulunduğu çeşitli sensörler mevcut. Sony SmartWatch 3 güç tuşu aracılığıyla açılıp kapatılabiliyor.

Android Wear işletim sistemli Sony SmartWatch 3, Android 4.3 ve üstü işletim sistemine sahip akıllı telefonlarla eşleşebiliyor. Sony’nin Lifelog uygulamasıyla eş zamanlanabilen akıllı saat, kullanıcıların neler yaptığını takip edilebiliyor. Sony SmartWatch 3 Micro USB aracılığıyla şarj edilebiliyor. Sony SmartWatch 3 sonbaharda satışa sunulacak. Cihazın Avrupa’daki fiyat etiketinde 229.99 avro yazacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER