Teknoloji

Sony PS5 Eylül 2020 etkinlik yayını nasıl izlenir?

Sony PS5 Eylül 2020 etkinlik yayını nasıl izlenir?
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony yakında çıkacak PlayStation 5 konsolu için bir başka sanal gösteri daha düzenliyor. Etkinlik bizim zamanımıza göre gece saatlerine doğru yayına girecek. Bu etkinlikte PS5 ile ilgili eksik kalan son bilgi parçalarının da tamamlanmasını bekliyoruz. PS5 çıkış tarihi ve PS5 versiyonları için fiyatlar bu etkinlikte açıklanacaktır.

Bildiğiniz gibi, PlayStation 5’in disk sürücülü ve disk sürücüsüz olmak üzere iki fiyatı olacak. Bu iki farklı modelin Microsoft’un piyasaya çıkış tarihi ve yurt dışı fiyatı bilgilerini geçen hafta açıkladığı Xbox Series X ve Xbox Series S konsollarıyla rekabet etmesini bekliyoruz. Bu konsolların Türkiye fiyat bilgileri de merakla bekleniyor.

Xbox Series S yurt dışında 299 dolara satılacak. Xbox Series X ise 499 dolara satılacak. Bakalım Sony, açıkladığı fiyatlarla bu en büyük rakiplerle nasıl rekabet edecek.

Bunlara ek olarak Sony, 40 dakika boyunca sürecek olan yayında Sony oyun stüdyolarının elinden çıkacak birinci taraf oyunlarla ilgili bilgiler verecek. Ayrıca üçüncü taraf iş ortaklarının konsolların piyasaya çıkışında ve sonrasında yayınlayacakları oyunlar hakkında da bilgi verecek. Gösterinin büyük bir bölümünün bu bilgilerle dolu olmasını bekleyebiliriz.

PS5 etkinliği ne zaman başlıyor?

Sony PS5 etkinliği Türkiye saatiyle 23.00’te başlayacak. Sony etkinliğin 40 dakika süreceğini söylüyor.

PS5 etkinliği nasıl izlenir?

Yukarıdaki canlı yayın penceresi üzerinden Sony’nin canlı yayınını izleyebilirsiniz. Bu nedenle sayfayı açık bırakmanızı ve zamanı geldiğinde bilgisayarınızın başına geçmenizi ya da telefonunuzu açmanızı tavsiye ederiz. Ya da aşağıdaki bağlantıları takip ederek de etkinliği izleyebilirsiniz:

İLGİLİ HABERLER