Eğlence

Video: Sony’nin ilk James Bond 2015 reklam filmi yayınlandı

Son yıllarda çekilen James Bond filmlerinde olduğu gibi Spectre'de de Sony ürünlerinin filmin çeşitli sahnelerine yerleştirildiğini görebilirsiniz.

Son yıllarda çekilen James Bond filmlerinde olduğu gibi Spectre’de de Sony ürünlerinin filmin çeşitli sahnelerine yerleştirildiğini görebilirsiniz. Sony, filme verdiği kurumsal katkının bir parçası olacak şekilde ilk reklam filminin yayınını gerçekleştirdi. Aksiyon dolu kısa film birkaç Bond film serisinin yönetmeni Danny Kleinman tarafından gerçekleştirildi.

Aralarında Sony Xperia Z5 akıllı telefon ve RX100 Mark IV kompakt kameranın da bulunduğu cihazlar “Bond için üretildi” sloganını taşıyor. Reklamda Moneypenny’yi oynayan Naomie Harris’in Londra’da görev başında görüyoruz, görevin bir parçası da Bond için bir telefonu almak. Filmin çoğu Sony’nin F64 4K sinema kamerasıyla çekilmiş. Ayrıca RX100 Mark IV ile de ek ağır çekimler gerçekleştirilmiş.

Reklam filmiyle ilgili olarak yayınlanan basın bülteninde Sony CEO’su Kaz Hirai, “İster Monneypenny tarafından gizli izleme görevinde, ister sosyal kanallarda paylaşmak için etkileyici fotoğraflar çekmek isteyen yaratıcı fotoğrafçı tarafından kullanılsın, Z5 ve RX100 Mark IV günlük veya gizli ajan görevleri gibi sıra dışı kullanımlarda, kolay kullanımlı, rahat taşınabilir ve ödüllü ürünler olarak dikkat çekiyor.” gibi iddialı bir açıklamada bulundu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER