EğlenceTeknoloji

Solitaire Grand Harvest: Klasik ve modern oyun deneyimi bir arada

solitaire grand harvest yorumlar
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Solitaire, eski bilgisayar kullanıcılarının gözbebeği olan oyunlardan birisi. Windows sürümlerinin vazgeçilmez bir üyesi olan Solitaire’in oyun dünyasının kalbinin attığı mobil cihaz ekosistemine gelişi de fazla zaman almadı. Solitaire’in mobil oyun ekosisteminde farklı versiyonları bulunsa da, bunlardan bazıları bu klasik oyunu günümüzün dinamikleriyle birleştiriyor. Solitaire Grand Harvest, bu yaklaşımın en başarılı örnekleri arasında bulunuyor. Bu inceleme yazısında Solitaire Grand Harvest ile ilgili yorumlar yer alıyor.

Solitaire Grand Harvest; bir yönüyle Klondike, Piramit, FreeCell ya da Örümcek Solitaire gibi klasik oyunlara benziyor. Bu oyunları sevenler için Solitaire Grand Harvest’in sunduğu Üç Tepe Solitaire deneyiminin fazlasıyla etkileyici olacağı söylenebilir. Oyunun asıl dikkat çekici yönü ise Solitaire’in yanında bir tür Farmville deneyimi de sunması.

Solitaire Grand Harvest’ta oyuncular bir yandan Üç Tepe Solitaire oyunlarının tadını çıkarırken, diğer taraftan da bir tarlalarını işliyor. Tarlalarda işlenen ve gerekli süre dolduğunda hasat edilen ürünler, oyunculara jeton olarak dönüyor. Bu jetonlar sayesinde oyuncular Solitaire oynarken ihtiyaç duydukları kartları veya yeni desteleri satın alabiliyor.

Solitaire Grand Harvest’ta oyuncular, oyunu tamamladıkları hamle sayısına bağlı olarak bölüm sonunda bir, iki veya üç yıldız kazanıyor. Kazanılan yıldız sayısına bağlı olarak oyunculara yine jeton armağan ediliyor. Jeton sayısının bir şekilde belli seviyenin altına inmediğini de belirtmekte fayda var.

Solitaire Grand Harvest’ın ödül bakımından bonkör bir oyun olduğu rahatlıkla söylenebilir. Oyuncular her saat başında ürünlerini hasat ettikleri takdirde ekstra bir ödeme yapmadan bonuslar kazanabiliyor. Bunun Solitaire Grand Harvest’a oyuncuları bağlamak için “küçük ancak etkili” bir yöntem olduğu söylenebilir.

Oyuncuların bir tarlayı tamamen temizlemeleri için yaklaşık beş seviyeyi tamamlamaları gerekiyor. Tarlanın tamamı hasat edildiğinde oyuncular bunun için ekstra ödül kazanıyor. Buna ek olarak, tarlaların tamamının sürülmesinin ardından çiftliğin tamamı hasat ediliyor ve biraz daha fazla ödülü kasaya koymak mümkün oluyor.

Solitaire Grand Harvest oyuncuları için daha fazla bonus kazanmak mümkün

Solitaire Grand Harvest’ın bütün bu bonkörlüğüne rağmen doymayanlar için biraz daha fazla bonus kazanmanın bir yolu daha var. Ancak bunun için sosyal bir insan olmak gerekiyor. Oyuncular arkadaşlarını da oyuna davet ettikleri takdirde 10 bin jeton kazanabiliyor. Bu davet bir bağlantı aracılığıyla veya Facebook üzerinden gönderilebiliyor.

Solitaire Grand Harvest, eski ve yeniyi keyifli bir biçimde buluşturarak oyunculara eğlenceli vakit geçirmeyi vadediyor. Oyun hem iOS hem de Android’de mevcut.

Solitaire Grand Harvest: App Store  Google Play

İLGİLİ HABERLER