Manşetler

Snapchat yüz değiştirme özelliğini film rulosundaki fotoğraflarla kullanın

snapchat yüz değiştirme

snapchat yüz değiştirmeSnapchat’in şu anda en popüler özelliklerinden bir tanesi yüz değiştirme. Eğer henüz uygulamayı kullanmamış olanlar için açıklayacak olursak, özel bir lens sayesinde yan yana duran iki kişi yüzlerini birbirlerininkiyle değiştirebiliyor, genellikle ortaya komik sonuçlar çıkıyor. Şimdi şirket kendi yüzünüzü de başka şekillerle değiştirmenize imkan sağlıyor.

Snapchat iOS uygulamasına yeni gelen bir güncellemeyle birlikte yüzünüzü film rulosundaki herhangi bir fotoğraftan alınan yüzle değiştirmeniz mümkün oluyor. Söz konusu güncellemenin kısa süre içinde Android uygulamasına da gelmesi bekleniyor.

Snapchat yüz değiştirme ile ilgili yeni özelliği denemek isteyen Snapchat kullanıcılarının Snapchat uygulamasını açmaları ve ön kameraya geçiş yapmaları gerekiyor. Daha sonra yüze basılı tutarak lens menüsünü açmak, liste içinden en son seçeneğe geçiş yapmak gerekiyor. Uygulama akıllı telefon içinde otomatik olarak tarama yaparak kullanılabilecek fotoğrafları listeliyor. Kullanılabilecek fotoğraflar arasında ünlülerin çekimleri, emojiler ve çeşitli selfie fotoğraflar da bulunuyor.

Güncelleme Snapchat’in yeniden oynatmalardan para kazanma yaklaşımını da değiştiriyor. Eğer bir kişi size Snap gönderirse, onu bir kez daha ücretsiz olarak oynatabilirsiniz. Daha sonra mesaj tamamen siliniyor.

 

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER