Teknoloji

Snapchat TuneMoji sayesinde müzik GIF’leri göndermeye izin veriyor

tunemoji

tunemojiMüzik GIF animasyonları sağlayıcısı TuneMoji, Snapchat ile entegre edildiğini açıkladı. Business Insider‘ın haberine göre, bu adımla birlikte TuneMoji uygulamasının kullanıcıları kliplerini Snap hikâyelerine veya sohbetlerine ekleyebilecekler.

TuneMoji GIF animasyonları, GIF animasyonu boyunca çalan bir müzik veya diğer ses türü döngüsünün eklenmesini sağlıyor. TuneMoji de Giphy‘nin GIF veri tabanı içinde arama imkanı sunmasına benzer biçimde çalışıyor. Kelime, terim veya emoji ile arama yapabilirsiniz. İstediğiniz müzikal GIF‘i seçtikten sonra, bunu paylaşmak istediğiniz yeri belirtmeniz yeterli oluyor. Artık, Snapchat de seçenekler arasında yer alıyor.

Şirket Snapchat‘i, Snap Kit adı verilen yeni platform aracılığıyla entegre etti. Geçtiğimiz haziran ayında çıkan Snap Kit, geliştiricilerin Snapchat’in temel özelliklerini uygulamalarına eklemelerine izin veriyor.

Ancak bazı kısıtlamalar mevcut. TuneMoji GIF’leri Snapchat üzerinde paylaşılabiliyor, ancak Snapchat’in içinden hazırlanamıyor. Öncelikle bu GIF animasyonları TuneMoji uygulaması içinden Snapchat’e göndermelisiniz. TuneMoji CEO’su James Fabricant, entegrasyonlarla ilgili olarak sadece Snapchat ile değil, diğer tüm mesajlaşma ortaklarıyla yakın biçimde çalıştıklarına dikkat çekti.

Her ne olursa olsun, TuneMoji GIF animasyonları epey kullanışlı görünüyor. Eğer Snapchat kullanıcısıysanız, GIF animasyonlarla paylaşımlarınıza biraz farklılık katma imkanına sahipsiniz.

İLGİLİ HABERLER