Teknoloji

Snap Spectacles 2 için yeni çerçeve seçenekleri hazırladı

snap spectacles 2

Snap Spectacles 2, selefine kıyasla teknik açıdan daha gelişmiş olmasıyla en baştan alkış toplamıştı. Ancak gözlüğün tasarımı herkes tarafından beğenilmemişti. Bu geri bildirimi dikkate alan ve gözlüğün hâlâ bir moda aksesuarı olmaya devam ettiğini hatırlayan Snap, yeni nesil Spectacles içini iki farklı çerçeve seçeneği daha hazırladı.

Bugün itibarıyla gözler önüne çıkan yeni Spectacles 2 çerçeveleri Nico ve Veronica adlarını taşıyor. ABD, Kanada, Almanya, Fransa, İngiltere ve İtalya’da Spectacles’ın internet sitesi üzerinden satılan yeni çerçevelere sahip olmak için 199 dolar ödemek gerekiyor.

Veronica (solda) ve Nico (sağda)

Veronica ve Nico, Spectacles 2’nin orijinal çerçevesine pek benzemiyor. Ancak tüm çerçeve seçeneklerinde aynı donanım bulunuyor. Hem Nico hem de Veronica çektikleri fotoğrafları telefonların film rulolarına otomatik olarak kaydedebiliyor. Her iki çerçeveyle de yuvarlak fotoğraf ve videoların yanı sıra kare çerçeveli fotoğraf ve videolar çekilebiliyor. Yeni çerçevelerde de bir tarafta kamera bir tarafta LED halka bulunuyor. Orijinal çerçeveden farklı olarak polarize camlara sahip olan Nico ve Veronica için yarı yumuşak bir koruma kutusu sunuluyor.

Snap Spectacles 2 için hazırlanan yeni çerçeve seçenekleri ilk etapta kısıtlı sayılarda satılıyor. Şirket önümüzdeki aylarda Nico ve Veronica’yı daha geniş ölçekli biçimde potansiyel kullancılarla buluşturmayı planlıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER