EğlenceManşetler

Shazam iOS uygulamasına daha fazla Apple Music özelliği

shazam ios

iOS 9.3’ün çıkışının ardından Shazam iOS uygulaması için de önemli yenilikler getiren bir güncelleme yayınlandı. Söz konusu güncelleme ile Shazam ve Apple’ın çevrim içi müzik servisi Apple Music arasındaki entegrasyon biraz daha derinleşiyor. Kullanıcılar artık Shazam üzerinden keşfettikleri şarkıları Apple Music kütüphanelerine rahatlıkla ekleyebiliyor.

Shazam, daha öncesinde de kullanıcıların buldukları şarkıların Apple Music sayfasına hemen ulaşmalarını mümkün kılıyordu. Bugünkü güncelleme ise Shazam ile adı öğrenilen şarkıların mevcut Apple Music çalma listelerine dahil edilebilmelerinin önünü açıyor. Buna ek olarak, kullanıcılar “Shazam Şarkılarım” adını taşıyan bir çalma listesinde de Shazam’da dinlettikleri şarkılara ayrıca erişebiliyor.

Apple, iOS 9.3 ile birlikte üçüncü taraf uygulamaların Apple Music bünyesindeki yeteneklerini artıracağının ipucunu vermişti. Shazam iOS uygulaması için yayınlanan son güncellemenin getirdikleri de bu ipucunu fazlasıyla doğruluyor. Uygulamaya buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER