Ulaşım

Serial 1 özel üretim elektrikli bisikleti açık artırmayla satıyor

serial 1

Harley-Davidson’ın geçtiğimiz yıl bağımsız bir yapı hâline getirdiği elektrikli bisiklet şirketi Serial 1, özel olarak ve sınırlı sayıda ürettiği elektrikli bisikletleri açık artırmayla satıyor. Bu bisikletlerden ilki, Schwinn Sting-Ray bisikletlerden ilham alan Mosh/Chopper modeli oldu. Şirket, elle boyanan muz koltuğu bulunan bisikleti “psikedelik” olarak tanımlıyor.

Mosh/Chopper’a açık artırmayla sahip olmak ise pek kolay değil. Öncelikle bu bisikletten sadece bir adet üretildi. Serial 1’ın 1-OFF serisinin ilk üyesi olan Mosh/Chopper’ın ardından yine özel olarak tasarlanmış ve üretilmiş başka dizüstü bilgisayarlar takip edecek.

Hâlihazırda Mosh/Chopper için verilen en yüksek teklif 6700 dolar seviyesinde. Açık artırma 12 Ağustos’ta Türkiye saatiyle 00.00’da sona erecek.

Serial 1 marka direktörü Aaron Frank, 1-OFF serisiyle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Kişiselleştirme motosiklet deneyiminin çok önemli bir parçası. On yıllardır insanlar kendi tarz ve zevklerini yansıtmak için motosikletlerini kişiselleştiriyor. 1-OFF serisiyle bu ruhu elektrikli bisikletlere taşıyor ve insanlara bir elektrikli bisikleti en baştan oluşturmanın ne kadar keyifli bir şey olduğunu göstermek istiyoruz.”

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER