Teknoloji

Samsung’un yeni LTE yongaseti Mobil Dünya Kongresi’nde sergilenecek

Haberleri Kaçırma! Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve En Çok Okunan Haberler'de bizi daha sık gör.
Tercihli Kaynak Ekle

samsung-logoSamsung’un uzun bir süredir LTE yongasetleri üzerinde çalıştığını biliyoruz. Bu çalışmaların meyvelerini gelecek haftaki Mobil Dünya Kongresi’nde görme imkanı bulacağız. Bu yeni yongasetin hangi cihazın içerisinde sergileneceği bilinmiyor.

Ancak söylentilere göre Samsung kendi çalışmasının ürünü olan GPP LTE Rel-8 standart tabanlı isteğe göre video ve internet üzerinden telefon servislerini LTE yongasının ve veri kartının eklendiği cihaz ile tanıtmayı planlıyor. Bu arada Samsung’un ev ya da ofiste kullanım amacıyla tasarlamış olduğu femtocell tabanlı Mobile WiMAX Ubicell teknolojisi de MWC’de ziyaretçilerin karşısına çıkacak.

İlgili — TelecomsKorea

⚡️⚡️ BU FIRSATLAR İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ⚡️⚡️

MSI 23.8\" PRO MP243X 1920x1080 (FHD) FLAT IPS 100HZ 1MS ADAPTIVE-SYNC MONITOR
MSI G2712F 27\" Ultra Rapıd 1ms 180Hz Adaptive-Sync IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör
Bilgisayarda Kaçmaz Fırsatlar
Seçili Dyson Süpürgelerinde Net İndirim
Seçili Dyson Ürünlerinde 3000 TL İndirim
Game Garaj Elite S67 Amd R5 7500F 32GB Ram 1tb SSD RTX5070 120MM Sıvı Soğt Freedos Oyuncu Oem Paket
Asus Prime Lc 360 Argb 360 mm Intel-Amd Uyumlu Sıvı Soğutucu
Hepsiburada Satıcılı Monitörlerde Sepette %5 Net İndirim
Samsung S26 Ailesi Ürünlerinden Alana Samsung Watch 8 5000 TL İndirimli!

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.