
IFA 2015’e kısa bir süre kala, Samsung etkinlikte gözler önüne çıkaracağı yeni ürünlerini duyurmaya devam ediyor. Şirket, Wireless Audio 360 ailesinin yeni kablosuz hoparlörleri R1, R3 ve R5’i tanıttı. Sade ancak tarz bir görüntüye sahip olan hoparlörler, dayanıklı ve kullanışlı gözüküyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung’un yeni katlanabilir telefonları Gemini Nano 4 ile geliyor

Samsung iki yeni Fold modelini tanıttı: Ultra sürüm 200 MP kamerayla geliyor

Samsung insansı robot hedefi için yeni bir robotik birimi kurdu

Samsung Galaxy Z TriFold 2 için daha geniş satış planı hazırlıyor

Samsung One UI 9’da 13 yanlış şifre verileri silebilir
Müziği tüm yönlere dağıtabilen Samsung’un yeni hoparlörleri, kullanıcılara kaynakta çalan müziği kontrol etme imkanı da veriyor. R1, R3 ve R5 Samsung’un Multiroom deneyimini de destekliyor ve müzik keyfini evin geneline yaymaya yardımcı oluyor.
Geleneksel hoparlörlerin aksine, Samsung’un Wireless Audio 360 serisindeki hoparlörler halka antenler sayesinde sesi tüm yönlere dağıtabiliyor. Geçtiğimiz yıl tanıtılan Ring hoparlörlerde farklı bir tasarım dilini tercih eden Samsung; R1, R3 ve R5 için daha geleneksel çizgileri seçmiş. Silindirik formdaki hoparlörler, evlerin genel yapısına daha kolay entegre olacak gibi gözüküyor. Hoparlörlerin düz tepe bölgeleri, kontrol araçlarına da ev sahipliği yapıyor.
Samsung Wireless Audio 360 serisinin en yeni üyeleri olan R1, R3 ve R5, önümüzdeki hafta IFA 2015’te gözler önüne çıkacak. Yılın dördüncü çeyreğinde satışa sunulacak hoparlörlerin fiyatları 199 ila 399 dolar arasında değişecek.
Günün Öne Çıkan Fırsatları






Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


