Teknoloji

Samsung’dan şık ve ergonomik USB 3.0 flaş bellekler

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung-usb-3-0-flash-drive-190815-1

Samsung, yeni USB flaş bellek serisini gözler önüne çıkardı. Üç yeni flaş bellek tasarımını potansiyel kullanıcıların beğenisine sunan Güney Koreli şirket, ergonomik ve şık tasarımlar sayesinde gözlere hitap etmeyi de başarıyor. Samsung’un yeni flaş belleklerinin hepsi hem USB 3.0’ı hem de USB 2.0’ı destekliyor. Samsung böylelikle kendi markasını taşıyan depolama seçeneklerini artırma konusunda da önemli bir adım atmış oluyor.

Yeni ürünlerden Samsung USB 3.0 Flash Drive, jenerik bir isme sahip olsa da, doğal kullanımı ve kavramayı ön plana çıkaran tasarımıyla göze çarpıyor. Samsung USB 3.0 Flash Drive FIT ise ince dizüstü bilgisayarlar ve otomobillerde kullanıma uygun bir aksesuar izlenimi veriyor.

samsung-usb-3-0-flash-drive-190815-2

Güney Koreli şirketin yeni USB flaş belleklerinin sonuncusu ise Samsung USB 3.0 Flash Drive DUO ismini taşıyor. Hem standart hem de mikro USB desteği barındıran flaş bellek, dizüstü bilgisayarlarda da mobil cihazlarda da kullanışlı olacak gibi gözüküyor.

Samsung, FIT ve DUO için 32 ve 64 GB depolama alanı seçenekleri sunuyor. USB 3.0 Flash Drive içinse listeye 16 GB de ekleniyor. Samsung’un yeni flaş belleklerinin fiyatları ve piyasaya çıkış tarihleriyse henüz açıklanmadı.

İLGİLİ HABERLER