Teknoloji

Samsung’un 146 inçlik modüler TV’si The Wall ağustosta satışa sunulacak

samsung the wallSamsung The Wall adını verdiği 146 inçlik modüler televizyonunu ocak ayında CES 2018’de tanıtmıştı. Güney Koreli şirket, devasa televizyonunun ne zaman piyasaya sürüleceğini de açıkladı. The Wall, önümüzdeki ağustos ayında satışa sunulacak.

Televizyonun fiyat etiketinde yazacak rakam konusunda ise şimdilik bir bilgi verilmedi. Ancak The Wall’un Samsung’un pahalı televizyonlarından biri olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

The Wall’da MicroLED teknolojisi kullanılıyor. Samsung söz konusu teknolojiyle OLED ekranlarla aynı görüntü kalitesini daha uzun bir kullanım süresiyle sunuyor. Güney Koreli şirket, The Wall’un modüler yapısına dikkat çekmeyi de ihmal etmiyor. Tüm ekran küçük MicroLED panellerin birleşiminden oluştuğu için The Wall müşterilerin tercihlerine göre her boyuta uyarlanabiliyor. Samsung CES 2018’de The Wall’un 4:3 veya 1:1 gibi farklı görüntü oranlarına uygun biçimde düzenlenmiş versiyonlarını da göstermişti.

Samsung The Wall’un çıkış tarihini açıkladığı etkinlikte yeni QLED TV’lerini de gözler önüne çıkardı. 2018 model QLED TV’ler de mart ayının sonu itibarıyla satışa sunulmaya başlayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER