Eğlence

Samsung giyilebilir cihazlarına özel Tidal uygulaması çıktı

tidal samsung giyilebilir

Müzik yayın servisi Tidal, Samsung giyilebilir cihazlarına özel uygulamasını çıkardığını açıkladı. Tidal’ın uygulaması Galaxy Watch, Gear Sport, Gear S3, Gear S2 gibi akıllı saatlerde ve Gear Fit2 Pro ve Gear Fit2’nin aralarında olduğu fitness bileklerinde kullanılabilecek. Bu, Tidal’ın giyilebilir cihazlara özel ilk uygulaması olma özelliğini de taşıyor.

Uygulamada yer alan “Ana Menü” ekranı üzerinden kullanıcılar müzik koleksiyonlarına ulaşabilecekler. “Keşfet” bölümü altında ise editoryal içerikler ve Tidal’ın kataloğu ve çalma listeleri içinde arama yapma imkanı bulunuyor. “Koleksiyonum” ekranı da favori içeriklerinizi gösteriyor.

Kullanıcılar çevrimdışıyken dinlemek için içerikleri indirebilecekler. Tidal, bu özelliği daha da çekici hâle getirmek amacıyla, egzersizi düşünen Samsung Giyilebilir cihaz sahipleri için egzersiz çalma listeleri de hazırladı.

Samsung yakın zamanda Spotify ile uzun vadeli bir iş birliğinin duyurusunu gerçekleştirmişti. Bu kapsamda uygulama Samsung cihazlarında kurulum deneyiminin bir parçası olacaktı. Aynı zamanda Spotify ve Samsung hesaplarının Samsung’un SmartThings uygulamasıyla akıllı ev entegrasyonu için birbirine bağlanmasına dair planlar da bulunuyor.

Tidal uygulaması tüm mevcut nesil Samsung Giyilebilir cihazlarında ve aynı zamanda 2017 veya daha yeni model Samsung Smart TV’lerde kullanılabiliyor. Şirket, gelecekte giyilebilir ürünlere yönelik yeni entegrasyonları duyuracağının da işaretini verdi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER