Teknoloji

Samsung Galaxy Z Fold 6’nın tasarım değişikliğine bir doğrulama daha

samsung galaxy z fold 6

Samsung Galaxy Z Fold 6 tasarımıyla ilgili ilk sızıntılar ve paylaşımlar bir süre önce gelmeye başlamıştı. Paylaşımlar, Samsung’un katlanabilir telefonun tasarımında değişikliğe gideceğini göstermişti. Bu iddiayı destekleyen yeni kanıtlar da ortaya çıktı.

ABD merkezli kılıf üreticisi Thinborne tarafından paylaşılan bir CAD dosyası, Galaxy Z Fold 6’nın mevcut Z Fold 5’e kıyasla daha açılı bir tasarıma sahip olduğunu gösteriyor.

Şimdiye kadar sızan bilgilere göre; Galaxy Z Fold 6 selefine kıyasla daha düz yüzeyler, daha keskin kenarlar ve hatta daha keskin köşelerle gelecek.

Z Fold 6’nın temmuz ayının başlarında resmiyet kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Samsung’un tanıtım etkinliğini 2024 Olimpiyatları’na da ev sahipliği yapacak olan Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleştirmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy Z Fold 6, Z Fold 3 ile oluşturulan tasarım dilinin devamı olabilir

Samsung, Galaxy Z Fold serisinin dış tasarımını her yıl geliştirdi. Resmi olmayan görsellere bakılırsa Galaxy Z Fold 6, ilk olarak Z Fold 3 tarafından oluşturulan tasarım dilinin devamı olabilir. Ancak düz yüzeylere ve keskin köşelere daha da fazla yoğunlaşacak gibi görünüyor.

Bu resmi olmayan görseller dikkate alınacak olursa, kapak ekranının daha keskin köşeleri ciddi bir değişiklik olabilir. Ancak, erken dönem CAD görüntülerinin doğruluğu konusunda kesin şeyler söylenemeyeceğini de unutmamak gerekiyor. Önümüzdeki dönemde Samsung’un yeni katlanabilir telefonu hakkında daha fazla detayın ortaya çıkmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

İLGİLİ HABERLER