Samsung’un Galaxy Note 20 ve Galaxy Fold 2’yi 5 Ağustos’ta düzenleyeceği çevrimiçi etkinlikte tanıtması bekleniyor. Bu etkinlikte yeni akıllı telefonların yanı sıra yeni bir akıllı saat de görmek mümkün olabilir. Samsung Galaxy Watch 3, Tayland’ın telekomünikasyon sertifika kurumu NBTC’den onay aldı.
NBTC’nin veri tabanındaki ürün sayfası, Galaxy Watch 3’ün 41mm seçeneğine sahip olacağını gösteriyor. Akıllı telefonun 45mm versiyonu daha önce ABD Federal İletişim Komisyonu tarafından onaylanmıştı.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Vivo Watch 6 tanıtıldı ve pil ömrü 21 güne kadar çıkıyor

One UI 9 dağıtımı genişliyor, Samsung bazı Galaxy modelleri için tarih verdi

Avrupa’da veri merkezleri için yeni şeffaflık dönemi başlıyor

MediaTek Dimensity CX C10 Max, Googlebook için tanıtıldı

Apple’ın yeni kamera özelliği yalnızca iPhone 18 Pro’ya geliyor
NBTC’nin veri tabanı; 41mm versiyonun, tıpkı 45mm versiyon gibi, LTE bağlantı desteğine sahip olacağını gösteriyor. Ancak bunun dışında saate dair başka bir bilgi bulunmuyor.
Daha önceki sertifikalar, akıllı saatin 45mm versiyonunun yerleşik GPS’e sahip olacağını ve 5 ATM’ye kadar suya dayanıklı olacağını göstermişti. Gorilla Glass DX camla kaplı saatin MIL-STD-810G dayanıklılık sertifikasına sahip olduğu da bilinenler arasında yer alıyor.
Günün Öne Çıkan Fırsatları

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.
Önümüzdeki haftalarda Samsung Galaxy Watch 3 hakkında yeni detaylarla karşılaşmak şaşırtıcı olmayacaktır.
[irp]







