Teknoloji

Samsung Galaxy Tab S6’nın 5G versiyonu yolda

galaxy tab s6 5g

Samsung bu yıl 5G konusunda epey hareketliydi. Şirket Galaxy S10, Galaxy Note 10 ve Galaxy A serilerinde bu yeni mobil iletişim standardını destekleyen ürünler çıkardı. Şimdiyse Galaxy Tab’in bir 5G versiyonunu çıkarmaya hazırlanıyor. Bu ürün ilk 5G tablet de olacak.

SM-T866N model numarasıyla simgelenen bu cihaz öncelikle Güney Kore’de satışa sunulacak. Daha sonra da Samsung’un 5G cihazlarını çıkarmaya başladığı diğer ülkelerde göreceğiz. ABD ve Birleşik Krallık da bunların arasında yer alıyor. Bu ürünün ocak ayı başında düzenlenecek CES’te tanıtıldığını da görebiliriz.

Cihaz daha şimdiden 5G için birkaç sertifika aldı. Üstelik Samsung, Güney Kore’de düzenlediği bir kampanyada Galaxy Tab S6 5G tabletin tanıtımını da şimdiden yapıyor. Tüketicilere Galaxy Tab’i S Pen kalemli veya kalemsiz aldıklarında çeşitli teklifler sunuyor.

Ayrıca yeni tabletin resmi destek sayfasının da açık ve erişilebilir olduğu belirtiliyor.

Galaxy Tab S6 5G’nin kardeşinden çok farklı görünmesini beklemiyoruz. 10.5 inç AMOLED ekran ve aynı tasarım taşınacaktır. 5G modelinin Qualcomm Snapdragon 855 ve X50 5G modem barındırmasını bekliyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER