Manşetler

Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus’ın altın ve kırmızı renklerini tanıttı

galaxy s9 altın kırmızı

galaxy s9 altın kırmızıAkıllı telefonların başlangıçta klasik ve soğuk renklerle çıktığını, bunları sonrasında daha sıcak renklerin izlediğine sıklıkla tanık oluyoruz. Samsung da eskiden beridir bu anlayışı amiral gemisi telefonlarında takip eder. 2018 model amiral gemisi Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus için de durum değişmiyor. Samsung, altın ve koyu kırmızı tonlarında yeni Galaxy S9’ların duyurusunu yaptı.

Sunrise Gold (gün sarısı) ve Burgundy Red (şarap kırmızısı) renk seçenekleri siyah, mavi ve mor gibi mevcut renkler arasına ekleniyor. Samsung, altın renkli versiyonla ilgili olarak, bu telefonla parlak saten kaplamanın sunulduğunu, akıllı telefonun parlak ve göz alıcı biçimde kaplandığını söylüyor. Bununla birlikte yüksek stil ve şehirli tasarım anlayışının da kullanıcının mobil cihazına getirildiğini ekledi. Altın renkli bu telefon oldukça hoş görünüyor.

galaxy s9 altın

Şarap kırmızısı renkle ilgili olarak da, daha fazla yoğunluk için cilalamanın sınırlı tutulduğu kaydediliyor. Samsung, kırmızı renkli Galaxy S9 ve S9 Plus’ı sadece Çin ve Güney Kore’de satmayı planlıyor. Satışlar bu ay içinde başlayacakken, teknik özelliklerin farklı olup olmayacağı konusunda herhangi bir şey söylenmedi.

galaxy s9 kırmızı

Altın renkli Galaxy S9 ve S9 Plus ise haziran ayından itibaren Avustralya, Şili, Almanya, Hong Kong, Meksika, Rusya, Güney Kore, İspanya, Tayvan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Vietnam’da satışta olacak. Daha sonra bu listeye başka ülkelerin de ekleneceği belirtiliyor. Belki Türkiye’deki kullanıcılar da altın renkli S9’a sahip olma fırsatı yakalar.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER