Teknoloji

Samsung Galaxy S8 beklenenden büyük bir ekranla gelebilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung galaxy s8Samsung’un müstakbel amiral gemisi Galaxy S8 ile ilgili dedikodular, telefonun tanıtım tarihi konusunda ortada bir işaret olmamasına rağmen etrafta dolaşmaya devam ediyor. Son dedikodulara göre, Galaxy S8 biri 5.7, diğeri 6.2 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutu seçeneğiyle potansiyel kullanıcıların karşısına çıkacak. Mevcut Galaxy S7’nin 5.1, Galaxy S7 edge’in ise 5.5 inç ekranlara sahip olduğu düşünülünce büyük bir değişimin sinyallerinin verildiği söylenebilir.

Galaxy S8’de ekranın kenarlara doğru kavislenmesi ve cihazın ön yüzünü boydan boya kapsaması bekleniyor. Parmak izi tarayıcısı ve ana ekran tuşu gibi bileşenlerin de ekrana entegre edileceği söyleniyor. Bu da Galaxy S8 modellerinin kaplanılan alan bakımından Galaxy S7 ile aynı yerde duracağını gösteriyor.

Güney Kore medyası, Samsung Galaxy S8 ile ilgili iddialara bir yenisini daha ekledi. Haberlere göre, şirket Galaxy S8’in ekranını Galaxy Note 7 nedeniyle hayal kırıklığına uğrayan müşterilerini yeniden kazanmak amacıyla büyütecek. Samsung’un bu yolla daha büyük bir ekran isteyen Note 7 kullanıcılarını elinde tutmayı ya da kazanmayı düşündüğü söylenebilir.

Büyük ekranlı model için Samsung Galaxy S8 Plus ismi tercih edilebilir

Büyük ekranlı modelinin isminin ne olabileceği konusunda şu an için somut bir işaret bulunmuyor. Ancak şirketin Galaxy S8 Plus ismini tercih etmesi ihtimaller arasında gösteriliyor. Galaxy S8’e dair söylentiler daha uzun bir süre boyunca teknoloji dünyasının gündemini işgal edecek gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER