Manşetler

Samsung Galaxy S8 Lite mı geliyor?

samsung galaxy s8 lite kırmızı
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung galaxy s8 lite kırmızı

Samsung’un yakında çıkaracağı iddia edilen Galaxy S8 Lite modelinin fotoğrafları Çinli sosyal ağ Weibo üzerinde paylaşıldı. PhoneArena‘nın haberine göre söz konusu telefonun kayıtlarına bu hafta başında Amerikan FCC ve Çinli TENAA kuruluşlarının kayıtlarında da rastlanmıştı.

TENAA’dan sızan teknik özelliklere ve fotoğraflara göre, Galaxy S8 Lite görünüş açısından Galaxy S8’e benzeyecek. Samsung’un Sonsuz Ekran, özel Bixby tuşu, arka kameranın altına yerleştirilmiş parmak izi okuyucusu gibi özellikleri bu telefonda da yer alacak.

İçerideki bileşenler ise bu telefonun orijinal Samsung Galaxy S8 modeline göre daha bütçe dostu olacağını gösteriyor. 5.8 inç ile amiral gemisi modelle aynı ekran büyüklüğüne sahip olacak. Ancak ekran çözünürlüğü 2220’ye 1080 ile daha düşük olacak. Telefonun arkasında 16 megapiksel kamera bulunacak, içinde de Galaxy S8’de yer alan Snapdragon 835 yerine Snapdragon 660 yonga yer alacak. 4 GB RAM, 64 GB dahili hafıza ve 3000 mAh pil de diğer teknik özellikler olarak sıralanıyor.

samsung galaxy s8 lite

Basın fotoğrafları telefonun kırmızı ve siyah renk seçenekleriyle geleceğini gösteriyor. Resmi duyurunun ne zaman yapılacağı belirtilmese de, telefonun 21 Mayıs’ta Çin’de satışa sunulacağı söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER