Manşetler

Samsung Galaxy S7 ve LG G5 zamanından önce Dubai’de satışa çıktı

lg g5

Samsung Galaxy S7 ve LG G5’in piyasaya çıkacak örnekleri olduğu iddia edilen iki ürün Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri’nde faaliyet gösteren ikinci el ürün sitesi Dubizzle/OLX’te listelendi. Ne var ki, bu ürünler satışa çıktıktan sadece bir saat sonra siteden kaldırıldı.

Ürünlerin satıcısı bu iki telefon 21 Şubatta resmen tanıtılmadan önce bu iki telefonu, belki de normale göre daha yüksek fiyatlarla elden çıkarmak istiyordu. Ancak bu planlar belki de site yönetimi tarafından engellendi. Ne var ki, o zamana kadar LG G5 ve Samsung Galaxy S7 ile ilgili sızıntılar çoktan internete karışmış oldu.

samsung galaxy s7

Çevrim içi ilana iliştirilmiş fotoğraflar sayesinde LG G5 ve Samsung Galaxy S7 ile ilgili detaylı bilgiler elde etmek mümkün oluyor. Bunlar sayesinde son birkaç haftadır bu iki telefon hakkında internete sızmış olanlar da doğruluk kazanmış oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung MWC 2016: Hangi yeni ürünler tanıtılacak, neler bekliyoruz?

samsung-galaxy-s7-bae-170216-2

G5’in arkasında ikili lensli kamera ve parmak izi okuyucusu bulunacağı söyleniyordu. S7’nin tasarımının da geçen yılın amiral gemisi S6’nınkine benzeyeceği iddia ediliyordu. Fotoğraflar tüm bu iddiaların doğru olduğunu gösteriyor.

lg-g5-bae-170216-3

Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki satıcı LG G5 için 2500 dirhem (yaklaşık 2025 TL), Galaxy S7 için 4198 dirhem (3400 TL) ve Galaxy S7 edge için de 4500 dirhem (3645 TL) fiyat belirlemişti.

lg-g5-bae-170216-2

Ne var ki, fotoğraflar bu akıllı telefonların teknik özellikleri hakkında bilgi vermiyor. Bu arada kutular da cihazın orijinal kutuları değil gibi görünüyor. Ayrıca LG G5 için sözü edilen genişleme yuvası da fotoğraflarda dikkat çekmiyor.

samsung-galaxy-s7-bae-170216-3

Hem LG G5 hem de Samsung Galaxy S7, 21 Şubat Pazar günü, Mobil Dünya Kongresi’nin başlamasından hemen önce tanıtılacak. Biz de Barselona’da olacağız ve bu iki telefonla ilgili ilk izlenimlerimizi en hızlı şekilde aktaracağız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: MWC 2016: Hangi şirket hangi yeni ürünler ile geliyor? Tahminler burada

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER