Manşetler

Samsung Galaxy S6 edge’in bütün açılardan çekilmiş yeni fotoğrafları sızdı

samsung-galaxy-s6-edge-280215-6

Samsung 1 Mart tarihinde MWC kapsamında düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge Android telefonlarını duyuracak. Ancak bu etkinliğe artık saatler kalmışken bile sızıntılar görmeye devam ediyoruz. Son olarak Galaxy S6 edge’e ait olduğu iddia edilen yeni fotoğraflar sızdı.

CNET Kore sitesi tarafından yayınlanan fotoğrafların resmi cihaza ait olduğu öne sürülüyor. Şimdiye kadar meydana gelen bütün sızıntıları da göz önünde bulundurduğumuzda bu son fotoğraflar gerçek gibi görünüyor. Tabii ki, ortalıkta dolaşan bütün dedikodular ve fotoğraflar ışığında birileri bazı taslak çizimlere imza atmış olabilir, ancak durum bu olsa bile, yarın göreceğimiz cihaz sızıntılardan farklı olmayacak gibi görünüyor.

Fotoğraflarda kavisli ekran dışında dikkat çeken ayrıntılardan bir tanesi de kamera, Yandan bakıldığında düz arka panel üstüne kamera modülünün hafif bir çıkıntı yaptığı görünüyor. Görünüşe göre, cihaz o kadar ince ki, kamera modülünün yerleştirilmesi için bir çıkıntı eklemek zorunlu olmuş. Ayrıca daha iyi bir teknolojinin kullanılacak olmasını da unutmamak gerek. Dedikodular 20.7 megapiksel çözünürlüklü Sony görüntü sensörünün kullanıldığını işaret ediyor.

Büyük bir ana ekran tuşunun kullanılmış olması da dikkatlerden kaçmıyor. Samsung’un böylelikle mevcut Galaxy S5’teki parmak izi okuyucusunun kullanımından farklı, Apple’ın Touch ID’sinin kullanımına biraz daha yakın bir deneyim sunacağı söyleniyor.

Samsung’un yeni cihazlarıyla yarın akşam saatlerinde tanışacağız. Bu yepyeni amiral gemileriyle ilgili bütün detayları Barselona’dan aktaracağız.

İLGİLİ HABERLER