Teknoloji

Samsung Galaxy S5 Google Play Edition Android sitesinde kendini gösterdi

samsung-galaxy-s5-google-play-edition

Google’ın Android sitesinde henüz resmi duyurusu yapılmamış bir cihaza ait fotoğraflar dolaşıyor. Söz konusu cihaz ise Samsung Galaxy S5 Google Play Edition’dan başkası değil. Galaxy S5’in nisan ayında satışa çıkmasının ardından pek çok Nexus müridi cihazın Google Play Edition versiyonunu beklemeye başlamıştı.

Samsung Galaxy S4 Google Play Edition geçtiğimiz yıl Google I/O 2013’te tanıtılmıştı. Bu da Galaxy S5 Google Play Edition’ın tanıtımı için gözlerin bu yılki Google I/O konferansına çevrilmesine neden olmuştu. Ancak beklentiler boşa çıktı ve geçtiğimiz hafta gerçekleşen konferansta cihaza ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı. Her iki şirketin de konuya ilişkin sessizliklerini sürdürdüğü esnada Google, muhtemelen kazara da olsa cihazın fotoğraflarını Android sitesinde yayınladı. Fotoğrafların yayınlanması Samsung Galaxy S5 Google Play Edition için resmi duyurunun yakında yapılacağı şeklinde yorumlandı.

samsung-galaxy-s5-google-play-edition-2

Yayınladığı sızıntılardaki isabet oranıyla tanınan evleaks’in de cihazın bir fotoğrafını paylaşmış olması resmi duyurunun yakında gerçekleşmesi ihtimalini artırıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER