Teknoloji

Galaxy S11’in tanıtım tarihi hakkında yeni iddia

samsung galaxy s11 s20

Samsung Galaxy S11 serisi hakkındaki dedikodular bir süredir artmış durumda. Bu dedikodulara son olarak, serinin tanıtım tarihiyle ilgili bir iddia eklendi. İddianın sahibinin “itibarlı” bir duyumcu olması, konuşulan tarihe biraz daha ciddi bakmayı sağlıyor.

Öncelikle bahsi geçen tarihin bir sürpriz olmadığını belirtmek gerekiyor. Samsung, Galaxy S serisinin telefonlarını genellikle şubat ayının sonlarında tanıtıyor. Örneğin, Galaxy S10 ailesi 2019 Mobil Dünya Kongresi’nden (MWC 2019) hemen önce 20 Şubat tarihinde gözler önüne çıkmıştı.

Ice Universe tarafından ortaya atılan iddiaya göre, Galaxy S11 serisi de 18 Şubat’ta resmiyet kazanacak. Samsung’un tanıtımı yine ABD’nin San Francisco şehrinde gerçekleştireceği de Ice Universe’ün verdiği bilgiler arasında bulunuyor.

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi, Galaxy S11 serisine dair dedikodu ve sızıntılar gündemde yoğun yer tutuyor. Dolayısıyla bu telefonlarda kullanıcıları nelerin beklediği konusunda şimdiden bir fikir oluşmuş durumda.

Serinin amiral gemisi olarak tanımlanabilecek Galaxy S11+’ta 108 megapiksel çözünürlüklü sensörün ana kamera işlevini görmesi bekleniyor. Telefonun metal bir çerçeveye ve cam kaplı bir arka panele sahip olacağı da konuşulanlar arasında bulunuyor.

Tıpkı Galaxy Note 10‘da olduğu gibi, Galaxy S11’de de ön kameranın ekranın orta üst kısmındaki yuvarlak kamera kesiğinde yer alması bekleniyor. Söz konusu ekranın kenarlara doğru kavislenen, Quad HD çözünürlüklü bir AMOLED panel olma ihtimali yüksek görünüyor.

Samsung Galaxy S11 dört arka kamerayla gelebilir

İnternete sızan taslaklar, Samsung’un Galaxy S11 serisinde dörtlü bir arka kamera sisteminin bulunacağını göstermişti. Söz konusu sistemin dikdörtgen şeklinde bir tasarıma sahip olması da öngörülenler arasında bulunuyor.

Samsung Galaxy S11 hakkındaki dedikodu ve iddiaların önümüzdeki dönemde de artması ve bu süreçte Güney Koreli şirketten yeni paylaşımların gelmesi şaşırtıcı olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER