Teknoloji

Samsung Galaxy S11’in tanıtım tarihi belli oldu

samsung galaxy s20
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung, yeni amiral gemisi telefonunun tanıtım tarihini açıkladı. Galaxy S11 serisi, 11 Şubat tarihinde ABD’nin San Francisco şehrinde gerçekleştirilecek Samsung Galaxy Unpacked 2020 etkinliğinde gözler önüne çıkacak.

Samsung’un aynı etkinlikte katlanabilir telefonu Galaxy Fold’un takipçisini de tanıtması bekleniyor. Şirketin tanıtım videosu, bu beklentinin gerçeğe dönüşme ihtimalinin oldukça kuvvetli olduğunu gösteriyor. Buna ek olarak, yeni katlanabilir telefonun tasarımıyla ilgili sızıntıların da tanıtım videosuyla desteklendiği söylenebilir. Galaxy S ailesinin yeni üyelerinin S20 adını taşıyabileceği iddia edilse de; tanıtım tarihi olarak 11 Şubat’ın seçilmesi, Samsung’un S11 isminden şaşmayacağını işaret ediyor.

Galaxy S11 ile ilgili olarak daha önce çıkan dedikodularda; telefonun çok ince üst ve alt kenar çerçevelerine sahip olacağı, ekranın orta üst kısmında yuvarlak bir kamera deliğinin bulunacağı ve arka kamera sisteminin de iPhone 11 Pro ve Google Pixel 4’tekine benzer şekilde kare/dikdörtgen bir modülün içine yerleştirileceği iddia edilmişti.

Samsung Galaxy S11 8K video kayıt özelliğiyle gelebilir

Galaxy S11 serisinde 120Hz yenileme oranına sahip ekranlara yer verileceği iddiası da daha önce gelmişti. Samsung’un yeni amiral gemisinde 8K video kayıt özelliği sunacağı da söylentiler arasında yer alıyor.

2020’ye hızlı bir başlangıç yapan Samsung, Galaxy S10 Lite ve Note 10 Lite modellerini gözler önüne çıkarmıştı. Önümüzdeki ay Galaxy S11 ve yeni Galaxy Fold’un tanıtılmasıyla birlikte Güney Koreli şirket için tempo iyiden iyiye artacak gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER