Teknoloji

Galaxy S11 serisi için bir kamera dedikodusu daha

samsung galaxy s11 s20

Galaxy S11 ve S11 Plus‘ın arkalarında dörtlü kamera sistemlerinin bulunacağı ve bu sistemde 48 megapiksel çözünürlüklü telefoto lenslerin yer alacağı yönünde haberler bir süre önce gündeme gelmişti. Twitter’ın güvenilir duyumcularından biri olan Ice universe, S11 serisinin tüm üyelerinde en az 48 megapiksel çözünürlüklü telefoto sensörlerin bulunacağını iddia etti.

Ice universe, iddiasıyla ilgili olarak fazla detaya girmedi. Ünlü duyumcu, sadece Samsung’un da yüksek pikselli telefoto lens yarışına girdiğini belirtmekle yetindi.

S11 ve S11 Plus’ın arka kamera sistemlerinde 108 megapiksel çözünürlüklü sensörlerin bulunması bekleniyor. 108 megapiksellik sensörün Galaxy S11e’de kullanılıp kullanılmayacağı ise şu an için belirsizliğini koruyor.

Galaxy S11 serisi ne zaman tanıtılacak?

Samsung’un daha uygun fiyatlı bir seçenek olan Galaxy S11e’de ana kamera sensörünün çözünürlüğünü aşağıya çekmesi muhtemel görünüyor.

Güney Koreli şirketin S11 serisini şubat ayı içinde tanıtması bekleniyor. Tanıtım için hâlihazırda 18 Şubat tarihi konuşuluyor. Önümüzdeki dönemde hem tanıtım tarihinin netleşmesi hem de S11 üçlüsü hakkında yeni detayların gün yüzüne çıkması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER