Manşetler

Samsung’un Android’li aynasız dijital fotoğraf makinesi Galaxy NX Türkiye’de

Samsung’un geçtiğimiz haziran ayında düzenlediği Premiere 2013 etkinliğinin en gözde ürünlerinden bir tanesi olan Android işletim sistemli aynasız kompakt dijital fotoğraf makinesi Samsung Galaxy NX Türkiye’de piyasaya sunuluyor.

Galaxy NX’in optik tarafında 20.3 megapiksel APS-C CMOS sensör ve DRIMe IV Görüntü Sinyal İşlemcisi bulunuyor. Değiştirilebilir lens sistemine sahip olan bu makineye 3D lens bağlama imkanı da bulunuyor. Dokunmatik ekran üzerinden elle ayar yapmayı sağlayan kamera 31 farklı akıllı mod ile çaylakların da etkileyici kareler yakalamasını kolaylaştırıyor.

Samsung’un deyimiyle “Galaxy” tarafında 1.6 GHz dört çekirdekli Pega-Q işlemci, 4.8 inç dokunmatik LCD ekran, Android 4.2 Jelly Bean gibi başlıca teknik özellikler bulunuyor. Bluetooth 4.0, Wi-Fi a/b/g/n, Wi-Fi Direct, GPS + GLONASS gibi kablosuz bağlantı desteklerine sahip olan makinede microUSB ve microHDMI portları da yer alıyor. Ayrıca dahili 3G desteği de çekilen fotoğrafları her yerde anında paylaşma fırsatı sunuyor.

Galaxy NX’in 4 bin 499 TL’lik bir fiyattan Türkiye piyasasına giriş yapıyor. Detayları aşağıdaki bağlantıda yer alan basın bülteninde bulabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER