Teknoloji

Samsung Galaxy NX Mini gelecek hafta CES’te boy gösterebilir

Mobil bağlantı özelliklerine sahip dijital fotoğraf makinelerinin sayısını artırmaya kararlı gözüken Samsung’un bu doğrultuda Galaxy NX’in bir mini versiyonunun hazırlığı içinde olduğu konuşuluyor. Android işletim sistemli ve 4G LTE destekli mevcut Galaxy NS’in mini versiyonuna ABD Patent ve Marka Ofisi’nin belgelerinde rastlandı.

samsung-galaxy-nx-on-inceleme-00002

Galaxy Club internet sitesi söz konusu patent belgesinin varlığını farkederken, Galaxy NX Mini’nin önümüzde hafta gerçekleşecek CES 2014’te boy gösterebileceği belirtildi. Galaxy NX Mini’nin görücüye çıkması için ikinci ihtimal olarak ise şubat ayında düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi ön plana çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy NX Ön İnceleme

Samsung’un Galaxy NX Mini’de sadece boyut bakımından bir küçültmeye gitmesi ve 20.3 megapiksel APS-C CMOS sensörü, 1.6 GHz dört çekirdekli işlemciyi ve 2 GB RAM’i olduğu gibi muhafaza etmesi beklense de, şirketin akıllı telefonlarının mini versiyonlarında özellik bakımından da bazı küçültmelere gittiğini unutmamak gerekiyor. Bütün bu soruların cevabını bulmak içinse ilk etapta önümüzdeki haftayı beklemek gerekiyor.

İlgili >> Galaxy Club

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER