Manşetler

Samsung Galaxy Note 9’un tanıtım tarihi belli oldu: 9 Ağustos

samsung galaxy note 9 tanıtım 9 ağustos

samsung galaxy note 9Samsung, 9 Ağustos’ta ABD’nin New York şehrinin Brooklyn bölgesinde düzenleyeceği tanıtım etkinliğinin davetiyelerini dağıtmaya başladı. Söz konusu etkinlik davetiyesinde doğrudan cihaz adı geçmese de, etkinliğin yıldızının Samsung Galaxy Note 9 olacağını tahmin etmek çok zor değil.

Etkinlik için Samsung tarafından yayınlanan tanıtım videosunda Galaxy Note serisinin sembollerinden biri olan S Pen’in görülmesi, oldukça somut bir ipucu niteliği taşıyor. Buna ek olarak, seçilen tarihin 9 Ağustos olması da Note 9’un gelişinin bir müjdecisi olarak göze çarpıyor.

Galaxy Note 9’un tanıtımı için 9 Ağustos tarihi uzun süredir konuşuluyordu. Söz konusu iddiayı önce Bloomberg gündeme getirmiş, ardından akıllı telefonun ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) tarafından onaylanması da bu beklentiyi kuvvetlendirmişti.

Mevcut işaretlere göre, Samsung Galaxy Note 9 görsel açıdan selefi Galaxy Note 8’den pek farklı olmayacak. Galaxy S9’da kamerayı geliştirmeye odaklanan Samsung’un aynı yaklaşımı Note 9’da da sürdürmesi muhtemel görünüyor. Buna ek olarak; etkinlik tarihinin duyurulduğu videoda sarının ön plana çıkması, telefon için sunulan renk seçenekleri arasında sarının olabileceğini gösteriyor. Bütün bu çıkarımların doğruluğunu görmek için 9 Ağustos’u beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER