Teknoloji

Samsung Galaxy Note 3 ile 4K video kaydı mümkün olabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Bundan iki yıl önce orijinal Samsung Galaxy Note tanıtıldığında, 5.3 inç devasa ekranı epey şaşırtıcı gelmiş, bu ürün fazlasıyla ilginç bulunmuştu. Galaxy Note 2 de 1080p video kayıt destekli kamera, yazılım tabanlı uygulamalar gibi ek özelliklerle bu şaşırtıcılık çizgisini sürdürmüştü. Gelecek hafta Berlin’de tanıtılacak olan Samsung Galaxy Note 3 de şaşırtabilir gib görünüyor.

samsung-galaxy-note-ii-on-inceleme-04

Dedikodular Samsung Galaxy Note 3’ün dünyanın 4K video kaydı yapabilen ilk akıllı telefon kamerasının bulunacağını gösteriyor. 4 Eylül tarihinde, IFA’nın hemen öncesinde gerçekleştirilecek Samsung Unpacked etkinliğinde tanıtılacak olan Galaxy Note 3, Korea Economic Daily tarafından verilen habere göre, 4K video kamera ve 24-bit ses kaydetme özelliği barındıracak.

Samsung’un önceki Galaxy cihazlarında 1080p video ve 16-bit ses kaydı özellikleri bulunuyordu. Aslında Samsung’un Galaxy S5 modelinde 16 megapiksel çözünürlüklü kameraya yer verip bu cihazla birlikte 4K video kayıt özelliğini ilk kez sunacağını gösteriyordu. Ancak diğer üreticilerin planları Samsung’un da elini biraz çabuk tutmasına neden olabilir.

İlgili >> Korea Economic Daily

İLGİLİ HABERLER