Teknoloji

Samsung Galaxy S9, S9+, Note 8, S8, S8+, S7 ve S7 edge’e Fortnite Android nasıl yüklenir? – Video

Bu yılın popüler oyunlarından olan Fortnite, en sonunda Android’e geldi. Geçtiğimiz perşembe günü gerçekleşen Samsung Galaxy Note 9 tanıtım etkinliğinde Epic Games, Fortnite’ın Android sürümünün beta olarak Galaxy Apps üzerinden dağıtıma çıktığını duyurmuştu. Beta kapsamında Galaxy S7 ve daha yeni akıllı telefonlara Galaxy Apps üzerinden Fortnite yüklenebiliyor. Biz de bu videoda Galaxy S8+’a Fortnite’ın nasıl indirildiğini ve yüklendiğini gösteriyoruz.

Fortnite Android versiyonu Samsung markalı olmayan diğer Android telefonlara da gelmeye başladı. Ancak o telefonlarda indirme işlemi, Samsung Galaxy telefonlara göre biraz daha zahmetli olacak. Epic Games, oyunu Google Play Store’dan dağıtıp herkesin rahatlıkla yüklemesini sağlamak yerine, yüzde 30 komisyonu Google’a bırakmamayı tercih etti.

Bu arada Google da, Play Store üzerinden Fortnite’ın Android versiyonunu arayanlara yönelik bir mesaj göstererek oyunun mağazadan dağıtılmadığı konusunda uyarıda bulunuyor. Şirket bu şekilde kullanıcıları sahte Fortnite uygulamalarından korumayı amaçlıyor.

İLGİLİ HABERLER