Teknoloji

Samsung Galaxy Fold’un robotlarla nasıl katlanıp açıldığını görün – Video

samsung galaxy fold
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung gerçek hayatta henüz Galaxy Fold’u kimsenin deneyimlemesine izin vermiyor. Ancak görünen o ki, bu durum robotlar için geçerli değil. Samsung’un özelleştirilmiş stres test makineleri, Galaxy Fold’un bükülme yeteneklerini gösteren yeni bir videoda görücüye çıktı.

Video oldukça etkileyici görünüyor. Tüm telefonların birbiriyle senkronize olmuş biçimde açılıp kapanmasının oluşturduğu görüntü gerçekten büyüleyici bir görüntü oluşturuyor. Daha da önemlisi, bu stres testi sayesinde Galaxy Fold’un katlandığında nasıl durduğunu ilk kez bu kadar açık biçimde görme fırsatını elde ediyoruz.

Ekranların tepkisi oldukça hızlı, telefon açılır açılmaz ekran da etkin hâle geliyor. Aynı zamanda cihaz kapalıyken iki kanat arasında büyük bir boşluk yok gibi görünüyor. Daha önce dile getirilen ve endişe duyulan türde bir açıklık problemi yok gibi duruyor. Yine de, net bir yargıya varmak için gerçek hayattan videoları ve görüntüleri beklememiz gerekiyor.

Samsung, Galaxy Fold’un 200 bin katlama ve açma işlemine dayanabileceğini belirtiyor. Bu da, günde 100 katlamadan, kabaca beş yıllık bir kullanıma denk geliyor.

Galaxy Fold 26 Nisan’da yurt dışında 1980 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER