Teknoloji

Galaxy Fit 3 şimdi de Samsung’un internet sitesinde görüldü

samsung galaxy fit 3

Akıllı bileklik denince akla ilk gelen marka Xiaomi olsa da, diğer şirketler de bu pastadan pay almaya çalışıyor. Bu şirketlerden birisi de Samsung. Güney Koreli şirket bunun için sıradaki hamlesi de Samsung Galaxy Fit 3 olacak gibi görünüyor.

2022’den beri konuşulan ve çeşitli sızıntılarda yer alan Galaxy Fit 3, son olarak şirketin internet sitesinde görüldü. Söz konusu görseller sayesinde akıllı bilekliğe biraz yakından ve detaylı şekilde bakmak mümkün oluyor.

Galaxy Fit 2, 2020’de piyasaya çıkmıştı. Dolayısıyla Galaxy Fit 3’ün bir hayli gecikmiş bir ürün olduğu söylenebilir. Sızıntılar akıllı bilekliğin selefine kıyasla daha büyük bir ekrana sahip olacağını gösteriyor. Bunun Samsung’un Xiaomi ile rekabeti için önemli bir hamle olduğu rahatlıkla söylenebilir.

samsung galaxy fit 3

Samsung Galaxy Fit 3 için üç renk seçeneği sunulacak

Galaxy Fit 3, kayışların kolaylıkla değiştirilebilmesi için özel bir mekanizmayla gelecek. Daha önceden sızan bilgilere göre, tartıda 21 gram çeken bilekliğin ekran büyüklüğü 1.61 inç olacak. Alüminyum kasa için gri, gümüş ve roze altın renk seçenekleri sunulacak.

samsung galaxy fit 3

Galaxy Fit 3 kalp atış hızı monitörü, uyku takibi ve pek çok başka spor odaklı özellikle gelecek. 5W şarj destekli 200 mAh kapasiteli pilin 13 gün kullanım süresi sağlayacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor. Akıllı bileklik için resmi duyurunun önümüzdeki günlerde yapılması sürpriz olmayacaktır.

F

İLGİLİ HABERLER