Teknoloji

Samsung Galaxy Fit 3 için resmi duyuru yaklaşıyor

samsung galaxy fit 3

Samsung Galaxy Fit 3 hakkındaki haberler geçtiğimiz aylarda gündeme gelmişti. Yeni bir sızıntı, bu akıllı bilekliğin resmi duyurusunun yakın olduğunu gösteriyor. Galaxy Fit 3’ün Malezya’da sertifika alması, beklenen tanıtımın işaretçisi olarak değerlendiriliyor.

SIRIM adını taşıyan sertifika kurumunun veri tabanına bakıldığında akıllı bilekliğin SM-R390 model numarasını taşıdığı görülüyor. SIRIM sertifikası tanıtımın yakın olduğunun sinyalini verse de, başka bir detay barındırmıyor. Akıllı bileklik, geçtiğimiz ay da Galaxy Xcover 7 ile birlikte Bluetooth SIG’nin kayıtlarında boy göstermişti.

Galaxy Fit 3 daha önce TUV Rheinland, BIS ve ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) kayıtlarında da boy göstermişti. Akıllı bilekliğin tek şarjla 21 günlük bir pil ömrü sunacağı belirtilirken, daha önceki nesillerde pil ömrünün 7 gün olduğunu düşününce kaydedilen ilerleme daha iyi anlaşılıyor. Akıllı bilekliğin farklı renk seçenekleriyle geleceği de daha önce görülmüştü.

Samsung Galaxy Fit 3 hangi özelliklerle gelecek?

Sızıntılara göre, Galaxy Fit 3 sağlık odaklı çeşitli sensörlerle gelecek. Kan basıncını ve kalp atış hızını ölçme özelliği de kullanıcıları bekliyor. 1.1 inç AMOLED ekranın “Sürekli Açık Ekran” özelliğini destekleyeceği belirtilirken; 5 ATM’ye kadar suya dayanıklılık, 5W şarj destekli 200 mAh pil de Galaxy Fit 3’ün özellikleri arasında sayılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER