Teknoloji

Galaxy A90 5G’nin detayları netleşiyor

Samsung Galaxy A90 hakkındaki dedikodular uzun bir süredir etrafta dolaşıyor. Son zamanlarda telefonun 4G ve 5G versiyonlarının sunulacağı iddiası dillendirilmeye başlamıştı. Güney Koreli şirketin her iki versiyonda da Qualcomm Snapdragon 855 yonga seti tercih edeceği iddiası da daha önce dile getirilmişti. İnternete sızan ve Galaxy A90’ın 5G versiyonuna ait olduğu söylenen bir benchmark testi sonucu, Snapdragon 855’in varlığını doğruluyor.

SM-A908N model numarasıyla Geekbench benchmark testinden geçen Galaxy A90 5G’de Snapdragon 855’e 6 GB RAM eşlik ediyor. Akıllı telefonun kutusundan Android Pie işletim sistemiyle çıkacağı da benchmark testinde görülüyor.

Geekbench’in benchmark testi, Galaxy A90 hakkında başka detay vermiyor. Ancak daha önce çıkan dedikodulara göre, telefonda 6.7 inç, Full HD+ çözünürlüklü, Super AMOLED Sonsuz-U ekran bulunacak. Telefonun 4G versiyonunun da 6.7 inç bir ekran taşıyacağı, ancak bu versiyonda çözünürlüğün daha yüksek olacağı söyleniyor.

Samsung Galaxy A90, büyük ihtimalle üç lensli bir arka kamera sistemi taşıyacak. Bu sistemde 48, 12 ve 5 megapiksel çözünürlüklü lenslerin bulunması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER