Teknoloji

Samsung Galaxy A82 5G için yeni bir sızıntı

samsung galaxy a82 5g

Samsung Galaxy A82 5G, yakında resmiyet kazanması beklenen telefonlar arasında yer alıyor. Kısa süre önce Samsung’un internet sitesinde doğrulanan cihaza dair sızıntılara da bir yenisi daha eklendi. Akıllı telefon için hazırlanan bir tanıtım videosu Twitter’da paylaşıldı.

Galaxy A82 5G, Samsung’un ana vatanı Güney Kore’de kısa süre önce Galaxy Quantum 2 ismiyle ve güvenlik odağı öne çıkarılmış biçimde piyasaya sürülmüştü. Galaxy A82 5G ismi ise kısa süre önce Samsung’un güncelleme takip sayfasında görülmüştü.

Galaxy A82 5G için hazırlanan tanıtım videosu ünlü duyumcu Max Weinbach tarafından paylaşıldı. Weinbach’ın paylaştığı sızıntıların genellikle doğru çıkması, son videonun gerçek olması ihtimalini kuvvetlendiriyor. Videoda pil ömrü ve kamera yetenekleri gibi özellikler ön plana çıkarılıyor.

Daha önceki dedikodulara göre, Galaxy A82 5G’de 6.7 inç büyüklüğünde Super AMOLED Sonsuz-O ekran bulunacak. Quad HD+ çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı da ekranın özellikleri arasında sayılıyor. Snapdragon 855 Plus işlemciye 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı eşlik edecek.

Galaxy A82 5G’de ekrana entegre parmak izi tarayıcısı, stereo hoparlör ve üçlü arka kamera gibi özelliklerin de bulunması bekleniyor. Üçlü arka kamera sisteminde ana kamera görevini üstlenen 64 megapiksel çözünürlüklü sensöre 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 5 megapiksel makro kamera eşlik edecek. Telefonun önünde ise 10 megapiksel kamera bulunacak. Samsung Galaxy A82 5G ihtiyaç duyduğu enerjiyi 25W şarj desteğine sahip 4500 mAh pilden alacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER