Teknoloji

Samsung Galaxy A82 sızan fotoğraflarla görüldü

samsung galaxy a82 5g

Giderek artan sızıntılara bakılırsa, Samsung Galaxy A82 yakında resmiyet kazanacak. Bazı ülkelerde Quantum2 adıyla piyasaya sürülebileceği belirtilen telefonu gösteren fotoğraflar, Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da paylaşıldı. Fotoğraflara bakıldığında sade bir tasarım görülüyor. Düz arka panelin sol üst köşesine yerleştirilen kamera çıkıntısı da göze çarpıyor.

Galaxy A82, A80’in takipçisi gibi algılansa da, bunun sadece isim düzeyinde bir benzerlik olduğunu söylemek gerekiyor. 2019 çıkışlı Galaxy A80, dönen kamera mekanizmasıyla ayrı bir yerde duruyordu. A82 ise standart bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıkacağa benziyor.

Yeni tasarım, tam ekran deneyiminden de vazgeçildiğini gösteriyor. Telefonun ön kamerasının ekranın orta üst kısmındaki deliğe yerleştirildiği görülüyor.

Samsung Galaxy A82, 2.5D kavisli camla kaplı bir ekrana sahip. Telefonun kamera adasında ise üç sensöre LED flaş eşlik ediyor. Sızan fotoğraflar özellikler konusunda bilgi vermese de; telefonun 6.7 inç Super AMOLED ekran, Snapdragon 860 işlemci ve 4500 mAh pille geleceği söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER