Teknoloji

Samsung Galaxy A82 modelinin görüntüsü ve özellikleri ortaya çıktı

samsung galaxy a82 özellikleri ve görüntüsü

Galaxy A52 ve Galaxy A72‘nin çıkışının ardından, Samsung cephesinde gözler orta seviye bir başka model olan Samsung Galaxy A82‘ye çevrildi. Samsung’un görücüye çıkarmak için hazırlıklarını sürdürdüğü Samsung Galaxy A82, Google Play Console veri tabanında ortaya çıktı. 2019 yılında çıkışını gerçekleştiren Galaxy A80 modelinin halefi olacak yeni modele dair sızan bilgiler, cihazın bazı kilit özellikleri hakkında önemli detaylara dikkat çekiyor.

Mukul Sharma’nın Twitter hesabında yapmış olduğu paylaşımda, cihazın teknik özellikleri ve ön panel görüntüsünü görebiliyoruz. Ancak halen bu görüntünün Galaxy A82’ye ait olup olmadığı bilinmiyor. Bu konuda ne yazık ki kesin bir bilgi bulunmuyor.

Sızan görüntüde gördüğümüz kadarıyla, görüntü sensörü yine ekranın ortasında delikli bir şekilde konumlanacak. Dolayısıyla cihazın geleneksel bir selfie kamerasına sahip olacağını söyleyebiliriz. Özellikle de Galaxy A80 modelinde olduğu gibi pop-up ön kameranın A82 modelinde de olacağına dair söylentiler mevcuttu, lakin pop-up kameranın Samsung Galaxy A82 5G modelinde de olup olmadığını öğrenebilmek için beklememiz gerekecek.

Cihazın asıl kilit noktası olan donanıma gelecek olursak; Samsung Galaxy A82 modelinin kalbinde, Snapdragon 855’in üst modeli olan Qualcomm Snapdragon 855 Plus yonga seti yer alacak. Gördüğümüz kadarıyla Samsung, Xiaomi’nin yeni çıkan telefonu Poco X3 Pro modelinde kullanılan yonga setini tercih etmiş. Snapdragon 855 Plus yonga setine 6 GB RAM eşlik edecek. Bunların haricinde, Android 11 ile gelmesi beklenen cihazın ekran çözünürlüğü 1080 x 2400 piksel olacak ve cihaz 5G bağlantıya sahip olacak. Samsung’un merakla beklenen modeline dair sızan bilgilerin ne derece doğru olduğunu ise zaman gösterecek.

 

 

İLGİLİ HABERLER