Teknoloji

Samsung Galaxy A82 5G’nin varlığını doğruladı

samsung galaxy quantum 2 özellikleri
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Kısa süre önce Güney Kore’de tanıtılan Samsung Galaxy Quantum 2’nin diğer ülkelerde Galaxy A82 5G adıyla satılması bekleniyor. Samsug’dan henüz cihaz için resmi bir doğrulama gelmiş değil. Ancak şirketin mevcut çeyreğe ait güvenlik güncellemesini alacak cihazlar listesinde Galaxy A82 5G ismi de görülüyor.

Galaxy Quantum 2/ A82 5G’de 6.7 inç büyüklüğünde Dinamik AMOLED ekran bulunuyor. Söz konusu ekran, 1440p çözünürlük sunuyor. Akıllı telefonun arkasında ana kamera görevini 64 megapiksel sensör üstleniyor. 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 5 megapiksel makro kamera sistemi tamamlıyor.

Akıllı telefonun önünde ise 10 megapiksel kamera bulunuyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 4500 mAh kapasiteli pili veriyor.

samsung galaxy a82 5gSamsung Galaxy A82 5G’nin kalbinde Qualcomm Snapdragon 855 Plus işlemci bulunuyor. 2020’nin amiral gemilerinden olan bu işlemci, 5G desteğini de beraberinde getiriyor. Telefonun Güney Kore’de satılan versiyonunda QRNG güvenlik yongası bulunsa da, bu yonganın uluslararası versiyonda olup olmayacağı bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER