Teknoloji

Samsung Galaxy A7 lansmana özel indirimle satışa sunuluyor

samsung galaxy a7 (2018)

2018 model Samsung Galaxy A7 geçtiğimiz ay tanıtılmıştı. Arkasında bulunan üç lensli kamera modülüyle dikkat çeken telefonun Türkiye lansmanı da, kısa bir süre önce gerçekleştirilmişti. Galaxy A7, 30 Ekim itibarıyla Türkiye’de satışa sunulacak.

Galaxy A7’nin arkasında 24, 8 ve 5 megapiksel çözünürlüklü üç lensten oluşan bir kamera modülü yer alıyor. 24 megapiksel çözünürlüklü lens, ana lens işlevi görüyor. 8 megapiksel çözünürlüklü ultra geniş açılı lens ise 120 derecelik bir görüş açısı sağlıyor. 5 megapiksel çözünürlüklü odak lensi ise Canlı Odak özelliğini devreye sokarak bokeh efektinin uygulandığı kareler yakalamayı mümkün kılıyor.

Akıllı telefon kamera konusundaki iddiasını ön tarafta da sürdürüyor. Galaxy A7‘nin önünde de 24 megapiksel çözünürlüklü bir kamera bulunuyor. Bu kameraya ayarlanabilir LED flaş da eşlik ediyor. Selfie Odağı sayesinde özçekimlerde de portre modundan yararlanılabiliyor. Samsung’un görsel zekâ teknolojisiyle Galaxy A7’nin kamerası nesneleri kategorilere ayırıp görüntü kalitesini artırmak adına renk, kontrast ve parlaklık ayarı yapabiliyor.

Full HD+ çözünürlüklü 6 inç Sonsuz Ekran’a sahip telefonun kalbinde 2.2 GHz sekiz çekirdekli işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. MicroSD kart desteği sayesinde dahili depolama alanının üstüne 512 GB daha eklenebiliyor. 3300 mAh kapasiteli pile sahip Galaxy A7, kutusundan Android 8.0 Oreo işletim sistemiyle çıkıyor.

Samsung Galaxy A7 3 bin 99 TL karşılığında satışa sunulacak

Samsung Galaxy A7, lansmana özel bir indirimle 3 bin 99 TL karşılığında satışa sunulacak. Özel indirim döneminin tamamlanmasının ardından telefonun fiyatı 3 bin 399 TL’ye çıkacak.

İLGİLİ HABERLER