Eğlence

Resident Evil 4 remake oyuncularına müjde: Yeni indirilebilir içerik paketinin çıkış tarihi açıklandı

resident evil 4

Capcom’un Resident Evil 4 remake versiyonu için hazırladığı “Seperate Ways” isimli indirilebilir içerik paketinin çıkış tarihi açıklandı. Başrolünde Ada Wong’un olduğu paket, 21 Eylül itibarıyla oyuncularla buluşacak.

Bu paketle oyuncular oyunun hikayesinde sevilen karakter Ada Wong’u kontrol ederek ilerleyebilecek. Böylelikle orijinal oyunun nasıl ilerlediği bir yan karakterin perspektifinden de görülebilecek. Seperate Ways ilk olarak orijinal oyun PlayStation 2’ye geldiğinde oyuncularla buluşmuştu. Ardından yüksek çözünürlüklü diğer yeniden sürümler için de bu paket yayınlanmıştı.

21 Eylül’de Seperate Ways ile birlikte The Mercenaries zaman saldırısı modu için hazırlanan güncelleme de ücretsiz olarak dağıtılacak. Bu güncellemede Ada Wong ve Wesker oyuncuların karşısına çıkacak.

Resident Evil 4 VR Modu da PlayStation 5’e gelecek

Resident Evil 4 VR Modu da PlayStation 5’te oyuncularla buluşacak. Ancak bunun için kış aylarını beklemek gerekiyor. Bu mod, oyunu tamamen Leon’un gözünden oynamayı mümkün kılarken, tüm hareketler ve kontroller de PlayStation VR 2 aracılığıyla sağlanıyor. VR modu, oyunu yeniden deneyimlemenin ürkütücü bir yolu olacak gibi görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER