Teknoloji

Redmi Note 9 serisine yeni bir üye daha katılıyor

Redmi Note 9 serisi geçtiğimiz hafta Hindistan’da gözler önüne çıkmıştı. Bu seriye yakında yeni bir üye daha eklenecek. Daha doğrusu serinin üyelerinden biri farklı bir isimle Hindistan dışına açılacak. Note 9 Pro, Redmi Note 9S ismiyle Malezya ve Pakistan’da kullanıcılarla buluşacak.

Redmi’nin çatı şirketi Xiaomi’nin Malezya ve Pakistan’daki resmi Facebook sayfaları da, Note 9S’in çıkışını doğruladı. İnternete sızan bir Geekbench benchmark testi ise telefonun teknik bakımdan Note 9 Pro ile aynı yerde durduğunu doğruluyor.

Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 720G işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 6 GB RAM eşlik ediyor. Note 9S’in kutusundan Android 10 yüklü olarak çıkacağı da benchmark testinin gösterdikleri arasında bulunuyor. Note 9S, benchmark testinden tek çekirdekte 571, çok çekirdekte ise 1780 puan alıyor. Bu puanların da Redmi Note 9 Pro’nun aldığı puanlarla hemen hemen aynı olduğunu belirtmekte fayda var.

Redmi Note 9S için farklı bir özellik sunulup sunulmayacağı belirsizliğini koruyor. Bu belirsizliğin ortadan kalkması için resmi duyuruyu beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER