FırsatlarManşetler

128 GB Redmi Note 12 A101’de haftanın dikkat çeken akıllı telefonu

redmi note 12

A101 7 Aralık 2023 Aldın Aldın elektronik ürünleri listesine baktığımızda özellikle TV ürünlerinin ön planda olduğunu görüyoruz. Akıllı telefon tarafında ise Redmi Note 12 ve Samsung Galaxy S20 FE dikkat çekenler olarak öne çıkıyor. Bunun dışında AirPods Pro 2. Nesil modeli de bu haftanın elektronik ürünleri arasında bulunuyor.

8.399 TL’lik fiyattan online mağazada sunulan Xiaomi Redmi Note 12, şık mavi tasarımı ile modern teknoloji severlerin ilgisini çekmeye hazır görünüyor. 128 GB dahili hafızası ve 6 GB RAM ile güçlü performans sunan bu cihaz, ihtiyaçlarınızı hızla karşılayacak. 6.67 inç AMOLED ekranı 1080×2400 (FHD+) piksel çözünürlüğünde net ve canlı görüntüler vadediyor. Üçlü arka kamera kurulumu; 50 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş lens ve 2 MP makro çekimler için düşünülmüş, ayrıca HDR ve AI sahne algılama özelliklerini içeriyor. 13 MP ön kamera, portrait modu ve HDR ile selfie’lerinizi mükemmelleştiriyor. 5000 mAh pil kapasitesi ve 33W hızlı şarj desteğiyle gün boyu enerjiniz tükenmiyor. Ayrıca Android 13 işletim sistemi, IP53 su sıçramasına dayanıklılık, çift sim özelliği ve parmak izi okuyucu gibi özelliklerle donatılmış Redmi Note 12, günlük kullanımınız için zengin özellikler sunuyor. Yeşil ve gri renk seçenekleri de satışta.

Samsung Galaxy S20 FE modelini sıklıkla A101’in fırsat sayfalarında görüyoruz. Her ne kadar One UI 6 ve Android 14 güncellemelerini alamayacak olsa da, sahip olduğu ekranı, günümüz ihtiyaçlarını karşılamaya yetecek güçte işlemcisi ve iyi fotoğraflar çeken kamerasıyla bu model, 12.399 TL’lik fiyatının hakkını veriyor. Mağazada lacivert ve yeşil renk seçenekleri bulunuyor. Tasarımı, işlevselliği ve yüksek performansı harmanlayan bu akıllı telefon, 128 GB dahili depolama alanına ve iki SIM kart yuvasına sahip. 6.5 inç Super AMOLED ekranı ve 1080×2400 (FHD+) piksel çözünürlüğüyle göz alıcı görüntüler vaat ediyor. Kablosuz şarj özelliği, 4500 mAh lityum iyon pil gücü ve hızlı şarj desteğiyle günlük ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılar. 12 MP arka ve 32 MP ön kamera, parmak izi okuyucu ve yüz tanıma sistemi, güvenlik ve kolaylığı artırırken, 6 GB RAM, Bluetooth 5.0, Wi-Fi bağlantıları mevcut.

AirPods Pro satın almak isteyenler için, hâlâ stoklarda olan Lightning portlu ürünler iyi bir fırsat olabiliyor. 6.999 TL’ye satılan 2. Nesil AirPods Pro da böyle bir ürün. Apple’ın MQD83TU/A Airpods Pro 2. Nesil Bluetooth Kulaklığı, size kesintisiz bir ses deneyimi sunar. Aktif Gürültü Önleme (ANC) özelliğiyle dış dünyanın gürültüsünü etkili bir şekilde engellerken, Bluetooth 5.3 teknolojisi hızlı ve stabil bir bağlantı sağlıyor. Kulak içi tasarımı ve stereo ses kapasitesiyle üstün bir müzik deneyimi yaşatıyor. Suya ve tere karşı dayanıklı yapısıyla sporcuların ve aktif yaşam tarzını benimseyenlerin beğeneceği şekilde tasarlanmış. Dahili mikrofonu, günlük kullanımınızda veya önemli görüşmelerinizde net iletişim kurmanızı sağlıyor.

Robot süpürge satın almayı düşünenler için 9.399 TL’lik Dreame Vacuum Mop D9 Robot Süpürge var. Bu, Japon Nidec fırçasız motor gücü ile 3000 Pa emiş gücünü bir araya getirdiği yüksek performanslı bir ev temizlik cihazıdır. 5200 mAh’lık geniş bataryasıyla 2,5 saatlik etkileyici bir çalışma süresi sunuyor ve gelişmiş 360 derece haritalama özelliği ile eve hakim, akıllı gezinme kabiliyetine sahip. Sadece 65 dB gürültü seviyesiyle sessiz çalışan bu ürün, 570 ml’lik toz haznesi ve 270 ml’lik su tankı barındırıyor ve zorlu kirlerle başa çıkacak 4 kullanım modu mevcut. WiFi ve Alexa desteğiyle uzaktan ve sesle kontrol edilebilen Dreame D9, engel algılayabilme ve halı dedeksiyonu özellikleri ile temizlik sırasında verimliliği maksimize ediyor. Beyaz renkli sade tasarımı, modern ev dekorasyonuna uyum sağlıyorr. Türkçe dil desteğine sahip Mi Home uygulaması ile yönetilen bu robot süpürge, PowerPlanetOnline’ın sunduğu teknoloji ve konforu evinize getirir. Dreame D9 ile ev temizliği, daha akıllı ve pratik bir boyuta taşınmış oluyor.

Özellikle ilkokul çağındaki çocukları için ucuz bir dizüstü bilgisayar arayanlar için Lenovo IdeaPad 1, 7.399 TL’lik fiyattan satılıyor. 1.54 kg ağırlığındaki bu cihaz, 15.6 inç TN panel ekranı ve 1366×768 piksel çözünürlüğü ile yeterli bir görsel kalite sunuyor. Giriş seviyesi Intel Celeron N4020 işlemci, 4 GB DDR4 RAM ve entegre Intel UHD Graphics 600, günlük görevleri sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlıyor. 128 GB SSD depolama kapasitesine ve hızlı veri aktarımı için USB 3.2 portlarına sahip bu makine, modern bir kullanım için Windows 11 işletim sistemiyle donatılmış. Ayrıca, güvenlik için HD 720p Privacy Shutter’lı bir webcam’e sahip olan bu dizüstü, 42 Wh pil ömrü ile de günlük çalışmalarınızı kesintisiz sürdürebilmenizi garanti ediyor.

A101 7 Aralık 2023 TV ürünleri

A101 7 Aralık 2023 TV ürünlerine baktığımızda, 18.499 TL fiyat etiketiyle satılan Philips 55PUS7608 55″ UHD Smart LED TV var. Philips 55PUS7608 55 inçlik Smart LED TV, 4K Ultra HD çözünürlüğü, Dolby Vision ve Dolby Atmos surround ses teknolojisi ile evinize sinema kalitesini getiriyor. 139 cm ekran boyutu, ekran yansıtma özelliği ve dahili Wi-Fi ile zengin bir kullanıcı deneyimi sunuyor. 3 HDMI girişi, 20W ses çıkış gücü ve 2 USB medya oynatma portu ile geniş bağlantı seçeneklerine sahip bu Smart TV, YouTube, Netflix ve Prime Video gibi popüler uygulamaları destekleyerek akıllı eğlence seçeneklerinizi genişletiyor.

Haftanın satışa sunulan bir diğer televizyonu ONVO OV50500 50’’ Ultra HD WEBOS 2.0 Smart LED TV ise dahili Wi-Fi ve Bluetooth özellikleriyle birlikte 9.999 TL’ye satışta.

16.999 TL’ye satılan Toshiba 55QA4263DT ise, 55 inç (139 cm) 4K Ultra HD ekran kalitesi sunan bir QLED Android Smart TV’dir. Zengin bağlantı seçenekleri arasında 3x HDMI, dahili Wi-Fi, Bluetooth, ve 2x USB media player yer almakta olup, Wireless Display özelliği sayesinde cihazlarınızdan rahatlıkla içerik aktarabilirsiniz. Enerji verimliliği için E sınıfına dahil bu TV ile YouTube, Netflix ve Prime Video gibi popüler uygulamaların keyfini çıkarabilirsiniz.

13.999 TL’lik fiyat etiketine sahip olan Toshiba’nın 58UA2263DT modeli, 58 inç (146 cm) geniş ekranıyla sizi 4K Ultra HD görüntü kalitesinin etkileyici dünyasına davet ediyor. Dahili Wi-Fi özelliği, 3 adet HDMI girişi, Chromecast, ve Bluetooth desteği sayesinde, cihazlarınız arasında sorunsuz bir bağlantı ve medya aktarımı sağlar. İki USB media player bağlantısı ile sevdiğiniz içerikleri kolayca oynatabilir, E sınıfı enerji verimliliği ile enerji tasarrufu yaparken, Youtube, Amazon Prime ve Google Play gibi platformlardan dilediğiniz içeriklere erişimin keyfini çıkarabilirsiniz.

Yukarıda listelediğimiz başlıca fırsatlar dışında A101 7 Aralık 2023 Aldın Aldın ürünleri kapsamındaki diğer ürünlerin hepsini buradan inceleyebilirsiniz. Öte yandan öğrencilere özel akıllı telefon seçenekleri de A101’de mevcut. Yukarıdaki afişte satışta olan ürünleri ve fiyat bilgilerini görebilirsiniz. Bu arada A101 online mağazasındaki Elektronik bölümüne de göz atmanızı tavsiye ederiz.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER