Teknoloji

Redmi Note 10 serisi için önemli açıklama

redmi note 10
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Xiaomi’nin Hindistan CEO’su Manu Kumar Jain, Redmi Note 10 serisinin Super AMOLED ekranlarla geleceğini doğruladı. Konuyla ilgili söylentiler bir süre önce gündeme gelmişti.

Serinin tüm üyelerinin Super AMOLED ekranla gelip gelmeyeceği konusunda henüz net bir bilgi verilmiş değil. Seride standart Redmi Note 10’a Note 10 Pro ve Note 10 Pro Max’ın da eşlik etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Yine de, bu cihazların Redmi Note ailesinin AMOLED ekranlı ilk üyelerinin olacağı şimdiden anlaşılıyor.

Serinin tanıtım etkinliği 4 Mart’ta gerçekleştirilecek. Daha önceki dedikodulara göre, Redmi Note 10’da 6.43 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü ekranla gelecek. 48 megapiksel ana kamera ve Qualcomm Snapdragon 678 işlemci bu telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Redmi Note 10 Pro’da ise Qualcomm Snapdragon işlemciye 6 veya 8 GB RAM’in eşlik etmesi bekleniyor. 128 GB depolama alanı ve 6.67 inç Super AMOLED ekran telefonun özellikleri arasında sayılıyor. Pro Max versiyonunun özellikleri bilinmese de, kullanıcıların karşısına daha gelişmiş bir cihazın çıkacağını tahmin etmek pek zor değil.

İLGİLİ HABERLER